Morgendagen

uploads_39b986b0-abe6-4434-934f-178c4247d5a2-BluntEdge of Tomorrow er en fin action, med ret morsomme situationer og fin 3D. Men nogen stor SF film er det ikke, det er atter nogen meningsløse aliens der vil et eller andet på Jorden som ingen rigtig begriber. Handlingen er til en hvis grad bygget over et slags spilunivers, mens stederne kampene udspilles er historiske referencer der kun antydes. En ganske bestemt 70årsdag der netop kommer op d. 6. juni 2014, bliver virkelig fint markeret med denne film.

Det grafiske er inspireret med behændighed fra mange andre aktion film som Matrix, og selvom det er en krigsfilm så er den ikke så krigsgal at det er utåleligt, der er enda en slags  pointe imod at slås uden at tænke.

Jeg var stærkt underholdt, men så heller ikke mere. Det er svært ikke at sammenligne med Source Code, Groundhog Day, the girl who leapt through time eller de andre tidsloopfilm , men med mottoet Live, Die, Repeat har filmen fundet sin egen måde at skære ind til benet.

opdatering den 6.juni. Nu da de officielle anmeldelser er kommet så er det jo sjov at læse at Politiken synes det er D-Dag der er vigtigst, mens Wired hæfter sig ved spil oplevelsen, og P1 synes at det er en fantastisk slutning, jeg tror alle har underkastet sig filmens heltinde og overmonsterdræber.

Reklamer

Om hubertnaur

Særlig interesse i fri og åben adgang til viden
Dette indlæg blev udgivet i Film, Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.