UPS revolution fra Tesla Motors Powerwall

http://www.wired.com/2015/05/tesla-batteries/ Med et hjemmebatteri til ca. 20.000 kr. og tilstrækkeligt med solpaneler kan du snart frakoble dit hjem fra elnettet. Et overdimensioneret UPS batteri der er langt billigere end flere af de eksisterende systemer er på vej fra Tesla Motors og der er ingen tvivl om at det vil sætte skub i alle mulige planer om at slippe for elværkerne i det hele taget. Alle EUs idiotiske planer for et “smart” elnet og ekstremt dyre kabler hele vejen ned gennem Europa så de store monopoler kan kontrollere markedet, er med et undergravet af billig og ren energi. Power to the people 🙂

Den længere og mere nørdede gennemgang af hvad de forskellige power systemer kan

Den store mængde af tal i dette oplæg fra Elon Musk  skal nok holde, men det ville være fint for ikke at sige betryggende hvis nogle videnskabsfolk (ikke olieindustriens opkøbte fup folk) og ingeniører gad at beregne hvad der rent faktisk fungere når det kommer til forskellige lande og deres respektive klimatiske omstændigheder. Det er ikke sådan at jeg ikke har læst og hørt de tidligere taler og pressekit som der er kommet fra den amerikanske Musk-koncern. Men jeg er lidt træt af at det hele sælges lidt som Jysk sengetøjslager og ikea, Altså Elon Musk fungerede enestående da første rumfart lykkedes, det var ægte nørdfaktor 1000 procent, men jeg kan mærke at det image bliver misbrugt. Absurde råb fra salen og ping pong ha ha ha. Altså han har stadig sin ægte nørd faktor, og fine referencer til kultur, film og bøger som rigtige folk ude i verden – ansatte i alle mulige virksomheder – kan genkende.

Jeg er bare ærgerlig over at det slet slet ikke fattes at om 10 eller 20 år vil alt dette beskrives som begyndelsen på et konservativt reaktionært  monopol, det er Microsoft all over again!!! Det at kapitalismen gang på gang kan overleve på at begejstre det er en illusionskunst som også du – kære læser -må erkende dig besnæret af.

Lie_In_15_--_John_rehearses_Give_Peace_A_Chance

Det er sikkert ikke tilfældigt at navnet Elon og Lennon minder om hinanden. Det er i forældrenes påvirkning at nørd faktoren fødes og den man bliver til rette person på rette tid til at blive stemmen og ansigtet – symbolet på en epoke.

Læs også debat på ing.dk http://ing.dk/artikel/leder-vaagn-op-helveg-musk-batteri-kan-hjaelpe-til-fossilfrit-danmark-175936

Reklamer

Om hubertnaur

Særlig interesse i fri og åben adgang til viden
Dette indlæg blev udgivet i personer, Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s