Mængder af svindel og korruption i Danmark

Det er knap nogen overraskelse at IT systemer for mange mio. kr. går i vasken, eller der indenfor offentlig transport brændes formuer af på ubrugelig veje og mekanik. Historier om personsammenfald og uhyrligt rige personer der skalter og valter med offentlige penge og ejendom (hvem sagde DONG) er hverdag.

Også indenfor medicinal industrien vil vi forvente galimatias og penge der fosser ud af kassen. Når det kommer til skattevæsenet og bagmandspolitiet er vi også klar over at det er helt uhørt hvis der findes forbrydere og hvis de ender med at få en straf, hvis blot svindlen er mere end et par mio kr..

Så derfor er det heller ingen overraskelse at Direktør for Terma Jens Maaløe på den ene side er formand for Danmarks største forskningsfond og på den anden side er involveret i en skjult industri- og teknologipolitisk prioritering, og rådgiver om kampfly-købet og selv står til at tjene på det. Militær isenkram for mia. og demokratiske beslutningsprocesser er naturligvis helt uforenelige.

http://www.forskeren.dk/afsloering-forskningens-magtpersoner/

Danmark er et uland ud i korruption og nepotisme med en hemmelige udemokratiske militaristisk magtelite der stjæler med arme og ben. Kun overgået i inkompetence af de embedsmænd der hyres til at holde øje med at regler følges. Her er Olsen Banden nærmest det tætteste på sandheden man kommer.

Reklamer

Om hubertnaur

Særlig interesse i fri og åben adgang til viden
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s