Storbønder og ministerium sviner forskere til

EKH6620

I Danmark findes en lille, men pengestærk og magtfuld lobbyist organisation kaldet  “bæredygtigt landbrug”. Den hører hjemme under gigantklassen af danske storbønder med masser af forurening og billig illegal arbejdskraft – i tæt forbindelse med Venstre og Liberal Alliance.

Deres støtter er kendt for problematiske dyrkningsmetoder og landgrapping med EU-tilskud og prisdumping med eksporttilskud og stort set en vær tænkelig kriminel adfærd, f.eks. svindel med energi og spekulation i jordpriser og mafia tendenser, mistanker om forsikrings svig, parallelimport af medicin og ukrudtsmidler osv.. Det er dansk råddenskab på ALLE tænkelige områder.

Denne organisation er nu endelig kommet i mediernes fokus efter at et par forskere kritiserede ministeriet for at fordreje sandheden.

Læs forskernes kritik

“Bæredygtigt landbrug” har så svaret igen med en anklage om at forskningen er politisk (Foreningen har tidligere forsøgt sig med retsager imod Danmarks Naturfrednings forening)  … og her knækkede filmen for de fleste.

http://ing.dk/artikel/leder-aeresoprejsning-rode-lejesvende-i-gummistovler-182309

Det er naturligvis politisk at forske i forurening i det hele taget, hvem har dog fundet på noget så tåbeligt at måle efter hvor slemt det står til?

Opdatering: Nu gik ministeren af den 27, februar og det var ganske fint. Men der var dagen inden (fredag den 26. februar) en meget udsædvanlig pressemeddelelse fra en eller anden på Københavns Universitet, der hævdede at han havde opdaget endnu en fejl i ministeriets beregninger, som betød at der faktisk blev udledt endnu mere kvælstof til vandmiljøet.
Kort efter at ministeren går af kommer der en ny pressemeddelelse. Denne gang handler det om at trække påstanden tilbage. Der var alligevel ikke fejl i ministeriets beregninger. Og så spørger ing.dk hvad er det der foregår og nu vil de ikke udtale sig til pressen??!

Det er miskreditering af forskning indefra Københavns Universitet, uanset hvad den gode forklaring end måtte være.
http://ing.dk/artikel/koebenshavn-universitet-lukker-i-efter-regnefejl-om-kvaelstofudledning-182555

Supplerende på intimidering af forskning som metode:
http://politiken.dk/debat/profiler/leilastockmarr/ECE2191261/israel-intimiderer-og-skraemmer-os-forskere/

 

Reklamer

Om hubertnaur

Særlig interesse i fri og åben adgang til viden
Dette indlæg blev udgivet i Videnskab og metode. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s