Religiøse omklamre nørdsamfund – eller er det omvendt

misc_artificialintelligence

Hvad mon den evangelikale kristne John Templeton Foundation og forfatteren Ray Kurzweil har til fælles?

Det er ikke til at vide det, men de ret konservative kristne og jødiske religiøse kræfter er sponsere bag ganske mange mytiske konferencer og konkurrencer og legater mm. Således afholdes der i øjeblikket en event med den religiøse overskrift “7 Days of Genius” afholdt af den jødiske ungdoms kulturforening 92nd Street Y (92nd Street Young Men’s and Young Women’s Hebrew Association). Fremhævet sponsor: John Templeton Foundation.

Et af arrangementerne var med forfatteren Ray Kurzweil, der sammen med Bill Gates er bekymret for udviklingen af AI… Og det hele er sponsoreret og bliver bragt på den private tv-kanal MSNBC (der har Microsoft som medejer).

Sammenhængen som de religiøse ser er den samme som har været dybt forankret i trossamfund siden historiske tid, det er at kun guderne skaber liv, altså nej til frankenstein, og mennesket er skabt i guds billede. Tanken om det omvendte at mennesket skulle skabe deres egen overhersker, er naturligvis ganske syndfuld og ugudeligt og vil lede til kaos, ikke mindst hvis denne er en maskine og derfor udelukker det guddommelige som styrende kraft. Det er rørende at de religiøse frygter denne dommens dag for dem selv og lader som om det er menneskeheden som sådan der burde frygte denne Abomination.

https://en.wikipedia.org/wiki/John_Templeton_Foundation

https://www.92y.org/Event/Ray-Kurzweil

Sagen er at man virkelig skal lede længe efter objektive og videnskabelige og ateistiske mennesker, og endnu længere for de der er fri fra kommercielle interesser og mens jeg nu er igang, det neoliberalistiske ideologiske kulturimperialistiske tryk… Omkring Ray Kurzeil er der ikke længe til hans profeti må briste eller bære han holder stædigt fast i undergangen kommer 2029. Så burde det vel lukke munde på ham, men allerede nu kan jeg forudsige at hans profeti ikke vil gå i opfyldelse og han til gengæld vil opfinde en ny dag 30 år ude i fremtiden: 2069 så er der singularitet så det basker!!!

just a figment of the imagination.

Reklamer

Om hubertnaur

Særlig interesse i fri og åben adgang til viden
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.