Statens Byggeforskningsinstitut ved skafottet

futurama-dont-think-i3220Det er med en sær tristhed jeg ser på vores nutid, det er ikke sådan jeg tror at nogen vil savne den. Men derfor kan dette med regeringer der tilsyneladende gerne vil nedlægge de sidste rester af det der fungere, godt virke som det sidste skud ved slagteriet.

Alle er godt klar over at det var hele dyrets formål og den sidste fortumlede rejse langs landeveje til det endelige bestemmelsessted kan jo kun ende et sted. Men men der hvor boltpistolen endegyldigt overskrider grænsen mellem livet og døden, og regeringen tænker flæskesteg bliver jeg trist.

Der er sådan at selvom vi som menneskehed har opfostret en elite der ønske at udslukke alt livet i universet ville det ikke stå deres magt. Om det i øjeblikket kun findes her på Jorden og ingen andre steder, så ville selv en total afbrænding og destruktion af Jorden ikke være enden på livet. Fordi livet er en helt naturlig funktion af materiens i bevægelse og det vil opstå utallige steder. Lang tid efter at dette sted er knust og glemt er der altså for livet som sådan en lys fremtid.

Selvom der vil følge nye grise efter den døde kan det netop godt være muligt at føle noget for denne. Disse høje efterårs himler og disse ting der trods alt stadig lever og fungere på trods.

Nedlæggelsen af Statens Byggeforskningsinstitut, og hele den danske statsmagts kontrol og omgang med bolig og byggeri og anlæg, tilsyn i det hele taget, er en del af denne lange tur mod slagteriet. Alle har vist hvor turen endte. Det er en dødsrute valgt med det formål af en regering med helt åbne øje. Der ikke et sekund har tænkt sig at fortælle grisen noget, den er jo et umælende dyr, en funktion af kapitalismens sult. Næste levende billeder er SU og uddannelser og universiteter. Det står på vej op af rampen mens der gøres klar ved skafottet.

Man skyder hovedet af hele molevitten så dumheden herske, uimodsagt.

Det eneste det kræver for at stoppe det uafvendelige er at stige af transportbåndet og vælge en helt anden vej for vores fælles fremtid.

https://ing.dk/artikel/statens-byggeforskningsinstitut-sloejfet-finansloven-186611

http://videnskab.dk/naturvidenskab/viden-for-videns-skyld-er-det-vigtigste-vi-har

Reklamer

Om hubertnaur

Særlig interesse i fri og åben adgang til viden
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s