Svindler frifundet pga. forældelse #Penkowa

milenas-nye-dytDer er jo intet så begejstret som en svindler der er lykkedes med en af bogens ældste tricks, at holde en svindel kørende så tilstrækkelig længe at der ikke kan køres en sag på de falske dokumenter fordi der er en forældelsesfrist.

Altså når det ikke bliver opdaget i tide er man uskyldig…

Penkowa frikendt agtigt

Den berømte eliteforsker Milena Penkowa er først og fremmest berømt for at rable så meget vås af sig at hun er lykkedes med at så tvivl om anklagerne mod hende. Ingen har kunnet regne ud hvad hun rent faktisk forskede i. Det er lykkedes at hylde det hele ind i en tåge af ordgejl der lyder sådan lidt indviklet og hvem gider så lige undersøge sagen nærmere.

Men hvad pokker hun rent faktisk har lavet er der ingen der kan sige. Der findes et lille antal døde obducerede dyr, og nogle slørede billeder og så er der en bunke rablende udgivelser, der ingen sammenhæng har med de konkrete billeder og prøver. Det er kort sagt ren fantasi. Og kun få har modet til at stille sig op og sige til kejserinden at hun ikke har noget tøj på. Og adskillige prøvede rent faktisk at advare om at der er et eller andet kuk, men bliver syltet og afvist som en voldtaget kvinde der ringer til politiet.

Københavns universitet har ikke hjulpet sagen selvom de nu påstår de har taget sagen meget alvorligt, og har været den myndighed der har hovedansvaret for ikke at opdage den åbenlyse svindel, og bagefter forhale og holde hånden over vidunderbarnet, og dermed i sidste ende egen indkompetence og Hr. minister Sanders. Nu pga. af deres rod og fejl kan hun få lov til at fortsætte med at skabe forvirring med endeløse påstande om en ekstra fryser, som hun siger var kæmpe stor og dyr i strøm og frøs ned til minus firs, og var låst og så åben og forsvundet og så fundet.

Og imens taler de tre inkompetente dommere at hun jo ikke var dømt for anden svindel på tidspunktet for det af sagen omhandlede dokumentfalskneri… Altså er det ikke så slemt.

Altså alt det man siden har opdaget om hendes måde at agere på, hendes tyveri fra kassen og falske anklage mod en studerende. Og alt alt alt det andet som hun er blevet berømt for. Det tæller ikke fordi det blev begået senere. Og man har jo slet ikke efterforsket hvad der eventuelt kunne være overset fra tidligere fordi det også ville være forældet. Altså ting der ikke vil føre til dom bliver ikke efterforsket. Altså er hele retssystemet ubrugeligt i denne type sager, til andet end at lægge et kæmpe låg hen over råddenskaben.

Det er så pinligt og så efterhånden typisk dansk at nepotisme, og vennetjenester og dyb indkompetence stortrives. Man kan læse både weekendavisen eller forskerforum for flere detaljer.

Opdatering: Politiken skriver den 17. sept 2017 en opsamling af sagen efter at Milena Penkowa endelig fik frataget alle sine titler og eksamener.

http://politiken.dk/indland/art6116123/Penkowas-forsvundne-rotter-har-sat-synlige-spor

http://politiken.dk/indland/art6114936/Her-er-hvad-hovedpersonerne-l%C3%A6rte-af-sagen

 

Reklamer

Om hubertnaur

Særlig interesse i fri og åben adgang til viden
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.