nyt fjollet studie over antal galakser i det synlige univers

mikkelsenDer er nogle gange mere mere mening i Starwars end i nyheds strømmen fra videnskabsredaktionen.

ing.dk skriver en forskergruppe har anslået antal galakser ud fra en ny beregning og når til et meget større antal end hidtil. Men det viser sig at det hele er en regne metode og dermed igen bygget over big bang teorien, og dermed er det synlige univers lig med “universet” og hvad der er der ud over antages … ikke at eksisterer. Selvom det burde antages at det blot er mere af det samme.

Det er efter min mening for få og ufuldstændige observationer til at der holdes fast i teorien om big bang, istedet for den mere oplagte: at Universet udstrækning er uendelig i tid og rum.

Opdatering: NewScientist skriver at Big Bang teorien har en mærkværdighed – som jeg ikke tidligere har tænkt over – nemlig at der tilsyneladende var en temperatur konstant før det burde have været muligt. Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår argumentet, men uanset er der et par forskere der så opstillet en ny hypotese der skal komme med en løsning: nemlig at Også tyngdekraften skulle udbrede sig efter Big Bang… og lysets hastighed var måske hurtigere hvis lyset nåede afsted før der var tyngdekraft. Denne nye teori om et univers hvor end ikke tyngdekraften eksisterede før et eller andet sprang i luften og skabte alting er forhåbentlig en indikering af slutningen på Big Bang som teori er nær. 🙂

Reklamer

Om hubertnaur

Særlig interesse i fri og åben adgang til viden
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s