#Passengers er fantastisk hele vejen

passengers-jennifer-lawrence-water-bubble-swimDet er en på alle måder fantastisk dejlig film, jeg kan ikke finde på en eneste dårlig ting at skrive. Jeg er begejstret for dens historie og stil, og afdæmpede lyd, og ikke mindst dens fremtidsvision – der stadig har en stribe gode pointer der trækker tråde til nutidens klassesamfund der bliver så tydeligt indenfor transport og hoteller mm..

Og der er virkeligt brugt mange kræfter på at få rejsen i rummet til at være tæt på virkeligheden. Samtidig med at der ikke er sparet på fantasien. Det er også en af de film der egner sig til 3D. Her er en julefilm uden krig og monstre! Hvor rumeventyret handler om hvad et helt almindeligt menneske vil gøre hvis der sker en fejl og han vågner fra sin dvale 90 år for tidligt. Skuespillerne er rigtig gode og især den fantastiske bartender robot er enestående, og er helt sikkert på ønskelisten til min rumbar.

Udlængslen og nysgerrigheden og drømmene om at opdage og skabe simpelthen driver i vær eneste scene. Og ikke mindst bruges rumfartøjet og rummet på en og samme tid næsten ærbødigt og fanden i voldsk. Filmen Passengers er efter min mening helt klart årets bedste SF i danske biografer 🙂

 

Reklamer

Om hubertnaur

Særlig interesse i fri og åben adgang til viden
Dette indlæg blev udgivet i Film og tagget . Bogmærk permalinket.

Et svar til #Passengers er fantastisk hele vejen

  1. Pingback: SF Film 2016 | Lysets hastighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.