Anholdelse i “YouSee-sagen”

dinner-for-one-e1387804259680Københavns Politi, Afdeling for Personfarlig Kriminalitet, har i dag kl. 13.04 anholdt en 51-årig dansk mand i “YouSee-sagen”. Den anholdte er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 193 i forhold til omfattende forstyrrelse af driften af fjernsynsanlæg.

En enkeltperson med nøje indblik i det indre maskinrum hos YouSee var tilsyneladende årsagen til at det hele blev lagt ned på en af de mest traditionsrige tv-dage.

Det er jo næsten for morsomt, men det er ikke sikkert de synes det i afdelingen for personfarlig kriminalitet. Her er det jo tæt på at være grænsende til terrorisme hvis man slukker for 90års fødselsdagen. Men mærkeligt er det også at der ikke kom et alternativt program med V fra Vendatta eller den slags. Og endnu mere mærkeligt var det at man ikke valgte at slukke for statsministeren istedetfor.

Yousee nedbrud var bevidst skadelig handling.

Det er dog en ret interessant sag at følge, fordi hvad end motivet har været til forbrydelsen, så viser det sig her igen at det netop er de betroede ansatte man skal være mest bange for, mens al overvågning i Danmark har fokus på at masseovervåge alle almindelige dødeliges forbrug på Internettet og snage rundt i hele befolknings privatliv og føre registre over samfundsskadelige politisk interesser.

Opdatering: Løsladt efter nye oplysninger, men sigtelse opretholdt.

Reklamer

Om hubertnaur

Særlig interesse i fri og åben adgang til viden
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s